×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Video: James Corden en Adam Lambert vechten om plekje in Queen

03.02.2017 -

Adam Lambert is al jaren de vervanger van de overleden Queen-frontman Freddie Mercury. Adam en Queen hebben net weer een nieuwe tour aangekondigd, maar James Corden vindt dat hij veel beter zou zijn als zanger in de wereldberoemde band. Dat verkondigde hij in zijn talkshow, maar daar was Adam niet van gediend.


De zanger daagde de presentator uit om te laten zien dat hij zoveel beter is. 'Dat kan niet, want Queen is hier niet', is James zijn antwoord. Dat had hij goed mis, want Brian May en Roger Taylor zijn gewoon in de studio. 

Dan moet James wel en afwisselend zingen hij en Adam de echte Queen-klassiekers. Uiteindelijk gaan ze samen voor een geweldige uitvoering van Somebody To Love in The Late Late Show.

Foto: YouTube

Reacties