×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Romy Monteiro brengt album met Whitney Houston-covers uit

02.02.2017 -

Romy Monteiro brengt volgende week een album uit vol Whitney Houston-covers. Het is een eerbetoon aan de vijf jaar geleden overleden zangeres.


Monteiro is goed bekend met de muziek van Houston dankzij haar hoofdrol in de musical The Bodyguard, waarin het repertoire van Houston centraal staat. Op Monteiro's album staan klassiekers als I Will Always Love You, Greatest Love Of All en een akoestische versie van I Wanna Dance With Somebody.

'Ik ben geboren in 1992, het jaar dat I Will Always Love You een grote hit was. Dat maakt het voor mij extra bijzonder', zegt Monteiro. 'Daarna kwam de hoofdrol in de musical The Bodyguard. Avond aan avond mag ik de prachtige nummers van dit pop-icoon zingen en telkens krijg ik zelf ook weer kippenvel van deze prachtige muziek. De nummers van Whitney hebben mij zoveel moois gebracht.'

A Tribute to Whitney komt op 10 februari uit.

Foto: BuzzE

Reacties