×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sita wil niet meedoen aan The Voice Of Holland

02.02.2017 -

Sita Vermeulen, zangeres van K-otic, wil niet nog eens meedoen aan een talentenjacht. Ze heeft daarom bedankt voor deelname aan The Voice of Holland.


Dat vertelt ze aan Metro. 'Ik ben er wel eens voor gevraagd, maar ik heb altijd nee gezegd en dat blijf ik ook zeggen. Ik voel me niet helemaal op mijn plek om weer met een talentenjacht mee te doen', zegt Sita.

K-otic kwam voort uit het televisieprogramma Starmaker. Sita's collega-zangeres Rachel Kramer van K-otic deed dit seizoen mee aan The Voice of Holland. 'Ik vind het wel heel stoer van Rachel hoor dat ze dit avontuur is aangegaan en daar weer stond te shinen. Ik zou het zelf supereng vinden en mijn ambitie ligt daar ook niet meer, om dat weer op die manier te doen. Ik blijf gewoon doen wat ik nu doe, af en toe met zingen erbij, maar ik hoef niet meer megabekend te worden. Die tijden hebben we wel een beetje gehad.'

Sita vertelt dat ze volgende week met K-otic overlegt om te kijken hoe het na het reünieconcert in december verder moet. 'We hebben zoveel positieve reacties gekregen, dus het zou zonde zijn daar helemaal niks meer mee te doen. We gaan niet nogmaals zo'n concert doen hoor, maar wellicht kunnen we wel nog een paar keer met elkaar zingen. Het heeft me in ieder geval weer op ideeën gebracht om muziek weer op te pakken. Dat blijft ook mijn ding, al doe ik nu dus heel veel musicals. Ik vind gewoon heel erg veel leuk.'

Foto: Instagram Sita Vermeulen

Reacties