×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Het huwelijk van Sylvia Geersen lijkt gered

31.01.2017 -

Het zag er begin deze maand heel anders uit, maar het lijkt er nu op dat Sylvia Geersen en haar echtgenoot Regilio Castro Martinez nog dolgelukkig met elkaar zijn. De twee dragen nog steeds trouwringen en Regilio plaatst weer lieve plaatjes van hem en zijn meisje.


'We zijn voor elkaar gemaakt', schrijft hij bij een kiekje van hun handen met de ringen. 'Ik hou van je mijn echtgenote', tikt hij bij een kiekje van hen samen. 

Begin deze maand leek het erop dat het huwelijk voorbij was. Toen ging het verhaal dat Sylvia had gezegd dat ze vrijgezel is. Regilio sommeerde het model om alle foto's van hen samen weg te halen op Instagram. Dat deed hij in de comments onder de kiekjes. 

Het stel trouwde in januari vorig jaar, toen ze slechts een half jaar samen waren. Gelukkig lijken ze dus wel nog steeds bij elkaar te zijn. 

 

Made for each other

Een foto die is geplaatst door Rogelio Castro Martinez (@rogelio_castro_martinez_) op

 

Love u my wife

Een foto die is geplaatst door Rogelio Castro Martinez (@rogelio_castro_martinez_) op

Foto: Instagram Regilio Castro Martinez

Reacties