×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Moeder Wesley Sneijder woedend over beledigingen Xess Xava

30.01.2017 -

Er zijn volgers van Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau die Xess Xava niet zo'n mooi ventje vinden. Dat laten ze ook duidelijk merken, want ze reageren met beledigingen onder de kiekjes die van het éénjarige ventje geplaatst worden. De moeder van Wesley Sneijder is woedend dat mensen dit doen bij zo'n jong kindje.


'Iedereen mag een mening hebben, maar het hebt het over een kindje van net een jaar oud', zegt Sylvia Sneijder tegen Shownieuws. 'Het is gewoon vreselijk. Ik heb de meest vreselijke dingen gelezen dat ik helemaal gek werd in mijn hoofd ervan. Je bent echt in alle staten hoor. Het gaat om je kleinkind.' 

De moeder van Wesley heeft besloten om de reacties maar niet meer te lezen. 'Ik heb al een hartinfarct gehad, dus voor mij is dat echt niet goed', zegt ze. Sylvia laat weten dat ze zich alleen maar gaat op zitten fokken als ze dat wel doet. 

Mensen reageren onder onderstaande foto van Yolanthe met haar ventje met vreselijke berichten. 'Hoop stront met haren', is een van de commentaren die gestuurd wordt. Gelukkig zijn er nog meer mensen die het ventje wel mooi vinden en die het opnemen voor Xess Xava en zijn ouders. 


Wesley, Yolanthe, Xess Xava en Wesley zijn moeder. Foto: Reni van Maren

Foto: Reni van Maren

Reacties