×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lieke van Lexmond begin april uitgerekend

29.01.2017 -

Het is onzeker of Lieke van Lexmond samen met Ruben Nicolai de liveshows van Idols kan presenteren. De presentatrice is zwanger en de baby komt mogelijk begin april, vertelde ze in Carlo’s TV Café. De liveshows beginnen half april.


Mogelijk moet Ruben de klus in zijn eentje klaren. Dat moest hij ook al even tijdens de voorronden. Een ervan werd opgenomen in Curaçao. Vanwege het zika-virus dat daar heerst, liet Lieke die trip aan zich voorbij gaan.

Lieke hoopt natuurlijk dat ze de liveshows wel kan doen. “Ik ben dan als het goed is net bevallen en heb dan een prachtige zoon in mijn armen”, zei ze. “Wat dat betreft sta ik er heel nuchter in, als ik me goed voel, ga ik het doen.” En mocht de kleine zich onverhoopt later aandienen? “Dan gaat Ruben het alleen doen”, aldus Lieke.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties