×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Begrafenis George Michael uitgesteld

27.01.2017 -

George Michael wordt nog niet begraven. Er wordt eerst gewacht op de uitslagen van de toxicologische onderzoeken voordat de wereldster naar zijn laatste rustplaats gebracht wordt.


Dat meldt de Mirror. De uitslagen van het toxicologisch onderzoek, waarbij wordt gekeken of drugs een rol hebben gespeeld in de dood van de zanger, zijn nog niet bekend. 

Er gaan steeds meer geruchten dat dit het geval is. Het is bekend dat George cocaïne en heroïne heeft gebruikt in het verleden en het verhaal gaat dat hij de laatste tijd verslaafd zou zijn geweest aan GHB. 

Volgens de politie is zijn dood nog steeds 'niet verdacht'. Totdat de uitslagen bekend zijn wordt het lichaam van George nog niet overgedragen aan de lijkschouwer. Het is daarom ook nog niet mogelijk om de begrafenis te houden voor de wereldster. 

Foto: YouTube

Reacties