×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Oud-presentator Opsporing Verzocht Will Simon overleden

27.01.2017 -

Will Simon, die jarenlang het programma Opsporing Verzocht presenteerde, is gisteravond op 87-jarige leeftijd overleden. Hij is gestorven in zijn woonplaats Apeldoorn.


Dat meldt zijn familie aan Omroep Gelderland. De presentator leed al jaren aan prostaatkanker. Volgens zijn stiefzoon René van de Esschert is het aannemelijk dat hij ook aan deze ziekte is overleden. Hij had uitzaaiingen. 

De presentator werd op 22 februari 1929 in Hamburg geboren. Toen hij een jaar of drie was verhuisde hij naar Amsterdam. Met zijn eerste vrouw kreeg hij drie kinderen, waarvan ééntje geadopteerd werd.

In februari vorig jaar presenteerde Will nog een aflevering voor Opsporing Verzocht. De uitzending behandelde een cold casezaak waar hij in 1975 ook zijn medewerking aan verleende.

Hij presenteerde het programma in 1975, 1976 en van 1982 tot 1991. Na zijn afscheid bij het programma ging Will met vervroegd pensioen. 

 

 

Foto: YouTube

Reacties