‘Robin Thicke pleegde vaker huiselijk geweld’

De rechter die Robin Thicke donderdag verbood zijn zoontje te zien, meent dat de zanger een geschiedenis heeft met huiselijk geweld. Dat meldt TMZ, dat zegt rechtbankdocumenten te hebben waar dat in staat.

Robins ex-vrouw, Warcraft-actrice Paula Patton, vroeg met succes een contactverbod aan voor Thicke. De Blurred Lines-zanger mag de komende tijd niet in de buurt komen van zoon Julian, Paula en Paula's moeder. TMZ kreeg na die uitspraak donderdag de papieren in handen, waarin de rechter specifiek zou vermelden dat Robin eerder huiselijk geweld pleegde.

Volgens de rechter zullen er de komende drie maanden juridische procedures plaatsvinden om uit te maken hoe de voogdij over de zesjarige Julian wordt geregeld. Ondertussen beschuldigen Robin en Paula elkaar over en weer van misbruik. Paula beweert dat Robin haar heeft gestompt en Julian heeft geslagen, en dat de zanger een ernstig cocaïneprobleem heeft. Robin heeft op zijn beurt een klacht ingediend tegen Paula, die hem en Julian emotioneel zou krenken door vader en zoon uit elkaar te houden.