×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Robin Thicke pleegde vaker huiselijk geweld'

27.01.2017 -

De rechter die Robin Thicke donderdag verbood zijn zoontje te zien, meent dat de zanger een geschiedenis heeft met huiselijk geweld. Dat meldt TMZ, dat zegt rechtbankdocumenten te hebben waar dat in staat.


Robins ex-vrouw, Warcraft-actrice Paula Patton, vroeg met succes een contactverbod aan voor Thicke. De Blurred Lines-zanger mag de komende tijd niet in de buurt komen van zoon Julian, Paula en Paula's moeder. TMZ kreeg na die uitspraak donderdag de papieren in handen, waarin de rechter specifiek zou vermelden dat Robin eerder huiselijk geweld pleegde.

Volgens de rechter zullen er de komende drie maanden juridische procedures plaatsvinden om uit te maken hoe de voogdij over de zesjarige Julian wordt geregeld. Ondertussen beschuldigen Robin en Paula elkaar over en weer van misbruik. Paula beweert dat Robin haar heeft gestompt en Julian heeft geslagen, en dat de zanger een ernstig cocaïneprobleem heeft. Robin heeft op zijn beurt een klacht ingediend tegen Paula, die hem en Julian emotioneel zou krenken door vader en zoon uit elkaar te houden.

Foto: BuzzE

Reacties