×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Video: Dennis Weening leert dochter plat Haags

26.01.2017 -

Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen. Dennis Weening is natuurlijk een rasechte Hagenees en dan moet zijn anderhalf jaar oude dochter Charlie ook plat Haags leren. Die taak neemt de presentator maar al te graag op zich.


Dat hij de woordjes aan Charlie leert filmt hij. 'Ze kan al woordjes zeggen als poes, boom en eten. Maar ze moet natuurlijk ook plat Haags leren.' Daarom zegt hij haar woordjes voor als: luistah, lekkah en opsoutah. Charlie herhaalt alles met een grote glimlach op haar gezichtje. 

Het blonde meisje is het jongste kindje van Dennis Weening. Haar moeder is Dennis zijn vrouw Stella, met wie hij nog een dochter heeft genaamd Coco. Zijn derde dochter, Lola, kreeg hij met een zijn ex. 

Foto: Instagram Dennis Weening

Reacties