×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Drie mensen gewond geraakt bij koffiezaak Gordon

26.01.2017 -

Er zijn in Rotterdam drie mensen gewond geraakt door het omvallen van een houten afscheiding bij een bouwplaats aan de Coolsingel. Op die plek komt onder andere de nieuwe vestiging van Gordon zijn koffiezaak Blushing.


Dat meldt de Politie Rotterdam Centrum op Twitter. De gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht. Het gaat om een opa, oma en hun kleinkind. Ze zijn naar verluidt lichtgewond. 

Gordon vertelt aan Shownieuws dat hij blij is dat er niets ernstigs is gebeurd. Hij biedt de slachtoffers graag een gratis kopje koffie aan als zijn nieuwe zaak open is. 

Ze liepen langs de bouwplaats toen een betonblok van een heftruck viel. Het blok viel tegen de afscheiding en deze houten plaat kwam op de slachtoffers terecht. Bouwvakkers bevrijdden hen en ze werden verder verzorgd door hulpdiensten. Een ambulance heeft ze naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek. Volgens de politie komt er naar aanleiding van het ongeval een onderzoek. 

Foto: Reni van Maren

Reacties