×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ed Sheeran komt in april naar Nederland

26.01.2017 -

Ed Sheeran gaat in het voorjaar op tournee en doet daarbij ook Nederland aan. Op maandag 3 en dinsdag 4 april treedt hij op in de Ziggo Dome in Amsterdam. Concertorganisatie Mojo begint donderdag 2 februari met de kaartverkoop voor de twee concerten.


Ed Sheeran kondigde donderdag een grote hoeveelheid internationale data aan voor Groot-Brittannië, Ierland, Europa, Mexico, Centraal- en Zuid-Amerika. De tournee begint op 17 maart in Italië en loopt tot eind juni.

De roodharige zanger uit Suffolk voert in vele landen over de hele wereld de hitlijsten aan met zijn recent uitgebrachte singles Shape Of You en Castle On The Hill. In Groot-Brittannië is hij de eerste artiest ooit die met twee nieuwe tracks tegelijk de beide hoogste posities in de Official Singles Chart tegelijk veroverde. In Nederland staat Ed Sheeran met Shape Of You al twee weken op nummer 1 in de Single Top 100.

Ed Sheerans derde studioalbum ÷ (uit te spreken als Divide) verschijnt op 3 maart.

Foto: BuzzE

Reacties