×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Shia LaBeouf gearresteerd bij demonstratie tegen Trump

26.01.2017 -

Acteur Shia LaBeouf is in New York gearresteerd. Dit meldt TMZ op basis van een livestream van zijn kunst- en videoproject waarmee hij sinds 20 januari protesteert tegen de nieuwe Amerikaanse president Donald Trump.


De Transformers-acteur is samen met een andere demonstrant in de boeien geslagen en afgevoerd. Volgens de politie van New York ging Shia door het lint omdat een man in het beeld was gelopen en iets over Trump had gezegd dat Shia niet zinde. Daarom kwam Shia in actie en pakte hij de sjaal van de man.

De politie kon onmiddellijk ingrijpen, want die houdt sinds maandag een oogje in het zeil. De demonstranten filmden door tijdens de arrestatie en bleven het mantra 'Hij zal ons niet verdelen' herhalen, tegen Trumps controversiële uitspraken. 'Shia kwam voor ons op', zeggen de demonstranten. 'Er waren hier allemaal nazi's. Hij stapte erop af om ons te beschermen.'

Foto: BuzzE

Reacties