×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Madonna ontkent dat ze gaat adopteren

25.01.2017 -

Madonna is wel in Malawi, maar niet om twee kinderen te adopteren. De zangeres spreekt verhalen van internationale media tegen. Die beweerden woensdag dat Madonna nog eens twee kinderen wil adopteren uit het Afrikaanse land.


'Ik ben in Malawi om te kijken hoe het met het kinderziekenhuis in Blantyre gaat', liet de zangeres weten aan Us Weekly. Madonna, die in 2006 en 2009 een zoon en dochter uit Malawi adopteerde, doet met haar stichting Raising Malawi veel liefdadigheidswerk in het Afrikaanse land.

Ze is er nu om te kijken hoe het met verschillende projecten gaat. 'En daarna ga ik weer naar huis. De geruchten over een adoptieproces zijn niet waar.'

Foto: BuzzE

Reacties