×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gaan Kim Kötter en Jaap Reesema trouwen?

25.01.2017 -

Kim Kötter en Jaap Reesema stappen misschien binnenkort wel in het huwelijksbootje. De voormalig Miss Nederland ving afgelopen week op een bruiloft in Zwitserland het bruidsboeket en we weten allemaal wat dat betekent...


Zelf heeft ze het daar ook over op social media. Bij een liefdevol kiekje van haar en haar vriend schrijft ze: 'Heb ik al verteld dat ik het bloemstuk gevangen heb tijdens het huwelijk?'. Daarachter plaatst ze een poppetje die huilt van het lachen. 

In de reacties regent het al felicitaties voor Kim en Jaap, maar de blondine maakt al snel duidelijk dat het nog niet zover is. 'Nee, we gaan niet trouwen. Dit is een hint', schrijft ze. Jaap weet dus wat hem te doen staat. 

Kim en Jaap hebben ruim 4 jaar een relatie. Ze hebben samen een zoontje, genaamd Muck. Die werd vorig jaar mei geboren. 

 

Had ik al verteld dat ik het bloemstuk gevangen heb tijdens het huwelijk?

Een foto die is geplaatst door kimkotter (@kimkotter) op

Foto: Instagram Kim Kötter

Reacties