×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vrijgezel Joshua Jackson zoent op Sundance

25.01.2017 -

Joshua Jackson is weer single en steekt dat niet onder stoelen of banken. De Affair-acteur werd gespot op het filmfestival Sundance met een onbekende vrouw en de twee waren met elkaar aan het zoenen.


Een ingewijde vertelt aan Us Weekly dat de 38-jarige acteur tot in de late uurtjes met de mysterieuze vrouw op stap was. 'Joshua danste met het meisje. Ze zoenden elkaar de hele tijd, op de dansvloer. Ze gingen om twee uur 's nachts weg', aldus de spion.

Jackson had tot juli 2016 tien jaar lang een relatie met de Duitse actrice Diane Kruger. Sinds de break-up is hij gezien met meerdere vrouwen, onder wie de Russisch-Amerikaanse actrice Margarita Levieva.

Tijdens een interview met Ellen DeGeneres vertelde Jackson dat hij weer een beetje moest wennen aan het daten. 'De dingen zijn wel wat veranderd sinds ik voor het laatst vrijgezel was', vertelde Jackson. 'Ik bedoel, alles is nu via je telefoon, je praat niet meer met elkaar! Dat is best een grote verandering'.

Foto: BuzzE

Reacties