×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jane Fonda weer vrijgezel

24.01.2017 -

De Amerikaanse actrice Jane Fonda is op 79-jarige leeftijd weer vrijgezel. Jane Fonda had acht jaar een relatie met muziekproducent Richard Perry.


Volgens Page Six zijn Jane en Richard uit elkaar. Het koppel heeft onlangs hun huis in Beverly Hills te koop gezet voor bijna 13 miljoen dollar. ''Ze verkopen het huis omdat ze weer ieder op zichzelf willen wonen'', zegt een bron. Perry bevestigt dit. ''Het klopt, al zijn we nog steeds close met elkaar." Perry heeft een ander huis op het oog waar hij graag wil wonen.

Jane Fonda en Richard Perry kochten het huis in Beverly Hills in 2012. De woning telt vier slaapkamers. Eerder woonden ze in een ander huis in Los Angeles dat in 1942 gebouwd werd voor Ronald Reagan en en zijn eerste echtgenote Jane Wyman.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties