×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dean Saunders vrijgesproken van doodsbedreiging ex-vriendin

24.01.2017 -

Zanger Dean Saunders is dinsdag door de politierechter in Alkmaar vrijgesproken van doodsbedreigingen die hij in juli aan het adres van zijn ex-vriendin Jamie zou hebben geuit. Dit meldt RTV Noord-Holland.


De officier van justitie eiste dinsdagmiddag tijdens de zitting een geldboete van 500 euro, waarvan 200 euro voorwaardelijk met een proeftijd van twee jaar. De rechter sprak Dean vrij, omdat de getuigenverklaringen onvoldoende wettig en overtuigend bewijs bevatten. Zelf ontkent Dean zijn ex-vriendin met de dood te hebben bedreigd.

De artiest barstte in tranen uit toen hij hoorde dat hij was vrijgesproken. Dean heeft een contactverbod met zijn ex. Ze hebben samen een zoontje.


Foto: BuzzE

Foto: Reni van Maren

Reacties