×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Cosby Show-actrice Rudy bevallen van dochter

24.01.2017 -

Keshia Knight Pulliam, die Rudy Huxtable speelde in The Cosby Show, is bevallen van een dochter. Het meisje heet Ella Grace, maakte de 37-jarige moeder maandag bekend op Instagram. ''Ella Grace is geboren'', schrijft Pulliam bij een foto van twee babybeentjes in een paar wollige sokjes.


Vader van de baby is oud-footballspeler Ed Hartwell, hoewel hij dat zelf betwijfelt. Hij eist een vaderschapstest en wil scheiden. Hartwell, die in Amerika ook bekend is van realityserie Real Housewives Of Atlanta, vroeg vorig jaar zomer kort na de bekendmaking van de zwangerschap de scheiding aan.

Keshia was vijf jaar oud toen ze de jongste dochter van de Huxtables ging spelen. Daarvoor was ze al eens te zien geweest in de Amerikaanse versie van Sesamstraat. In 1986 werd ze genomineerd voor een Emmy voor haar rol in The Cosby Show, met haar zes jaar was ze de jongste actrice met een nominatie ooit. Na het einde van The Cosby Show ging Keshia terug naar school en studeerde ze sociologie. Ze deed eerder mee aan een aantal realityshows voor sterren en had een rol in een comedyshow van Tyler Perry.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Keshia Knight Pulliam en BuzzE

Reacties