×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Winston Gerschtanowitz vertrekt bij RTL Boulevard

Maakt overstap naar SBS6

23.01.2017 -

Winston Gerschtanowitz vertrekt bij RTL Boulevard en ook bij RTL en stapt over naar SBS6. Daar heeft hij een contract gekregen voor drie jaar. Dat is vandaag bekend geworden.


Bij SBS gaat hij grote studioprogramm's presenteren als Wat Vindt Nederland? en Mensenkennis. 'Voor mij is dit een heel logische, volgende stap in mijn carrière', zegt de presentator tegen RTL Boulevard. 

'Als klein jongetje wilde ik altijd grote studioprogramma's presenteren. Nu deze kans voorbij komt, grijp ik die met beide handen aan', gaat hij verder. 'Dankbaar kijk ik terug op de vele prachtige jaren bij RTL Boulevard en nu kijk ik uit naar de aankomende projecten bij SBS6!'

Winston is sinds 2008 vaste presentator bij het dagelijkse entertainmentprogramma. In de jaren daarvoor presenteerde hij Boulevard als invaller. Daarnaast was Winston de presentator van onder andere Let's Get Married en Your Face Sounds Familiar. Hij is getrouwd met Renate Gerschtanowitz-Verbaan, die ook bij SBS werkt. 

Foto: Reni van Maren

Reacties