×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex-minnaar van George Michael: 'Hij is gestorven door GHB'

23.01.2017 -

Paul Stag, een escort en naar eigen zeggen ex-minnaar van George Michael, zegt zeker te weten waaraan de zanger overleden is. Hij zou volgens Paul gestorven zijn door GHB.


De 48-jarige Paul zegt tegen The Sun dat George verslaafd was aan de drug. 'George was er gek op. Ik weet 100 procent zeker dat hij wat heeft gebruikt op Kerstavond.' De wereldberoemde zanger overleed op Eerste Kerstdag. 

Paul was degene die George zorgde dat George GHB kreeg. Ze gebruikten het codewoord champagne wanneer de voormalig Wham!-zanger iets wilde bestellen. 'Hij was ongelooflijk seksueel actief en in zijn hoofd stonden drugs en seks gelijk aan elkaaar. Ik geloof dat hij die twee dingen niet uit elkaar kond houden tot op de dag dat hij stierf.' 

De officiële doodsoorzaak is nog niet vastgesteld. Maar Paul is er dus zeker van dat het met drugs te maken heeft. 'Ik zag hem vaak, heel vaak instorten', zegt hij. 'Soms zie je een ongeluk aankomen. Hij leefde te hard.' Paul en George leerden elkaar in 2004 kennen via een homo-tijdschrift. Ze hadden een knipperlichtrelatie tot 2013. Intussen werd de zanger ongelooflijk afhankelijk van Paul voor de drug. Uiteindelijk zijn de drugs, samen met anti-depressiva en alcohol, hem fataal geworden volgens Paul. Waarom hij de GHB toch aan hem gaf? 'Het was ik, of iemand anders. Dan kan hij het beter van mij krijgen, dan is het veilig.' 

Paul Stag. Foto: Facebook

Foto: YouTube

Reacties