×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Onbekende haalt flink uit naar Monique Westenberg

23.01.2017 -

Monique Westenberg heeft het op dit moment goed voor elkaar. Ze is dolgelukkig met André Hazes en heeft een lief zoontje. Alleen haar schoonfamilie is niet zo blij met de relatie die ze heeft met de zanger. Een onbekende haalt nu flink uit naar Mo door te zeggen dat ze de familie Hazes wel snapt.


'Snap nou waarom de ouders van Dré niks met je te maken willen hebben', begint degene in slecht Nederlands. Monique plaats een screenshot van de tirade op Instagram. De volger geeft aan dat ze Rachel en Roxeanne, de moeder en zus van André, wel snapt. 'Vrouwenpedo', noemt ze Monique. 

'Heb medelijden met dat kind van je. Mijn moeder is net zo oud als jij en heeft een kind van 22. Rot op. Zielig zo'n oude moeder voor zo'n jong kindje. Je had de oma van het kind moeten zijn, niet de moeder', gaat het verhaal verder. 

Gelukkig kan Monique het goed relativeren. 'Goed niveau', schrijft ze erbij met een smiley erachter. 

 

Goed niveau

Een foto die is geplaatst door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Foto: Instagram Monique Westenberg

Reacties