×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kylie Minogue kiest voor achternaam verloofde

23.01.2017 -

Kylie Minogue neemt binnenkort afscheid van haar achternaam. De zangeres wil na haar huwelijk door het leven als Kylie Sasse.


De Australische kondigde begin vorig jaar haar verloving met acteur Joshua Sasse aan. Kylie kijkt al uit naar haar nieuwe achternaam. "Een nieuwe naam aannemen is een statement. Kylie Sasse is een mooie naam. En het is een geweldige artiestennaam. Kylie Minogue heeft nooit echt makkelijk van de tong gerold."

Toch zegt de 48-jarige haar geboortenaam niet helemaal vaarwel. "Ik neem absoluut Sasse aan, maar Minogue zal er ook in verwerkt worden", aldus de zangeres tegen de Daily Mail.

Kylie en de bijna twintig jaar jongere Joshua leerden elkaar in 2015 kennen op de set van de serie Galavant. Het stel heeft nog geen datum vastgelegd voor de bruiloft, die volgens de zangeres "heel persoonlijk en erg privé" zal zijn.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties