×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Drake en Jamie Foxx op privéfeestje in Amsterdam

22.01.2017 -

Drake en Jamie Foxx hebben zaterdagavond een feestje gebouwd in Amsterdam. De Canadese rapper en Amerikaanse zanger en komiek waren bij een bar mitswa-feest. Fans van Drake plaatsen een filmpje op social media.


Ook Lange Frans was van de partij, blijkt uit foto’s die hij via Twitter deelde. Daarop is te zien dat Jamie Foxx achter de draaitafels plaatsnam en Drake van de andere optredens genoot. Volgens AT5 waren ook Najib Amhali, Sunnery James en Ryan Marciano geboekt voor het verjaardagsfeest in het Amstel Hotel. De grote vuurwerkshow die deel uitmaakte van de festiviteiten werd door verschillende Amsterdammers opgemerkt.

Drake zou zaterdagavond eigenlijk een concert in de Ziggo Dome verzorgen. De eerste concerten van zijn The Boy Meets World Tour zijn echter verplaatst. Drake staat nu komende donderdag, vrijdag en zaterdag in de Amsterdamse concerthal. Volgende maand, op 26 februari, vindt het laatste van de vier uitgestelde shows plaats.

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Twitter Word On Road

Reacties