×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Het gaat beter met Kanye West'

21.01.2017 -

Bijna twee maanden na zijn mental breakdown is Kanye West weer uit het dal aan het klauteren. Een ingewijde vertelt dat de rapper zich inmiddels stukken beter voelt en achter de schermen zelfs alweer aan het werk is.


Zijn kinderen zijn op dit moment zijn eerste prioriteit en Kanye probeert vooral een goede vader te zijn en veel tijd met zijn kroost door te brengen.

De rapper stortte eind november in en werd opgenomen in het ziekenhuis met ernstige uitputtingsverschijnselen. Hij moest zijn lopende Saint Pablo-tour afbreken en absolute rust nemen. Sindsdien houdt de man van Kim Kardashian zich op de achtergrond en komen af en toe berichten via anonieme bronnen naar buiten dat het stapje voor stapje beter met hem gaat.

Volgens de bron van E! News heeft West inmiddels weer een aantal werkprojecten opgepakt. Zo zou hij plannen hebben voor een concertreeks in het voorjaar.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties