×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Brooklyn Beckham op stap met Sofia Richie

21.01.2017 -

Brooklyn Beckham en Sofia Richie zijn samen gaan bowlen in Londen. Na afloop vertrokken de zoon van David en Victoria Beckham en de dochter van Lionel Richie ook samen.


Eerder op de avond waren ze samen op een feestje ter ere van de opening van een winkel, weet The Sun. De 17-jarige Brooklyn en de 18-jarige Sofia werden eind oktober ook al in elkaars gezelschap gezien. De tieners maakten toen samen met wat vrienden 's nachts een wandeling in Beverly Hills.

Beckham en Richie hebben niet alleen allebei beroemde ouders, de tieners hebben afgelopen zomer ook hun relaties met andere sterren beëindigd. Sofia had een paar maanden een relatie met Justin Bieber. Brooklyn was een tijdje samen met Chloe Moretz.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: BuzzE en Instagram Sofia Richie

Reacties