×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

NCIS-acteur Miguel Ferrer overleden

20.01.2017 -

De Amerikaanse acteur Miguel Ferrer is overleden. Hij overleed in zijn huis aan de gevolgen van kanker, bevestigt een woordvoerder. Ferrer werd 61 jaar.


Miguel was de oudste van vijf kinderen van de Puerto Ricaanse Oscar-winnaar José Ferrer en de Amerikaanse zangeres Rosemary Clooney. Hij is vooral bekend van rollen als dr. Garret Macy in Crossing Jordan en Owen Granger in NCIS: Los Angeles, waarin hij nog steeds te zien is.

Nadat bij Ferrer kanker was geconstateerd afgelopen jaar, gaven de makers hem de mogelijkheid om uit de serie te stappen maar daar wilde de acteur niets van weten. De ziekte tastte al snel zijn stem aan, waarna de schrijvers zijn personage ook met de ziekte opzadelden, meldt People.

Ferrer laat een vrouw en zijn zonen Lukas en Rafi achter. Hij was een neef van George Clooney. 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties