×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ellen DeGeneres wint 3 People's Choice Awards

19.01.2017 -

Presentatrice Ellen DeGeneres heeft woensdag drie People's Choice Awards gewonnen en is vanaf vandaag tevens recordhouder van de populaire prijs. Het Amerikaanse publiek stemde de afgelopen weken via internet voor hun favoriete artiesten, film- en tv-sterren.


DeGeneres was genomineerd voor drie awards en won die ook allemaal. Voor beste stem in een animatiefilm (Finding Dory), favoriete presentatrice van een tv-programma overdag (Ellen) en favoriete samenwerking voor een comedy voor haar sketch Mall Mischief met Britney Spears.

Justin Timberlake had de eer alle drie de prijzen aan DeGeneres uit te reiken. De presentatrice won gedurende haar carrière liefst 20 keer een People's Choice Award en is daarmee de recordhouder van de prijs.

Ellen DeGeneres kreeg in november 2016 van Barack Obama de presidentiële medaille voor de vrijheid, de hoogste burgerlijke onderscheiding in de Verenigde Staten, voor haar jarenlange inzet voor de rechten van de LHBT-gemeenschap.

Foto: BuzzE

Reacties