×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Amerikaanse Perez Hilton lyrisch over nummer Jaap Reesema

18.01.2017 -

Perez Hilton is niet alleen fan van onze eigen Jennie Lena, ook Jaap Reesema is hem nu opgevallen. De Amerikaanse roddelkoning heeft het nummer Calling On You, gezongen door Jaap, gedeeld op zijn site.


Jaap werkte hiervoor samen met Lucas & Steve. De zanger wordt aangeduid als Jake Reese, een artiestennaam die hij heeft aangenomen om in het buitenland bekend te kunnen worden. 

'Sommige mensen maken nog pure EDM. Groot geluid voor grote ruimtes met veel dansers. En het Nederlandse duo Lucas & Steve doen dat zo goed! Ze zijn samen gaan werken met de Nederlandse Jake Reese als zanger voor een geweldig nummer', schrijft Perez. 

Jaap zijn vriendin Kim Kötter is apetrotse op haar liefje. 'Whaaaaat! Perez Hilton schrijft gewoon over Jaap! Hoe cool!', laat zij weten op Instagram. 

Foto: Reni van Maren

Reacties