×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rachel Hazes trakteert Roxeanne op flinke taart voor verjaardag

18.01.2017 -

Feest binnen de familie Hazes. Roxeanne Hazes viert vandaag haar 24ste verjaardag. Die dag laat mama Rachel niet onopgemerkt voorbijgaan. Zij trakteert haar dochter dus op een overheerlijke slagroomtaart.


'Ons meissie alweer 24 jaar! Hartelijk gefeliciteerd, kus', staat er op de taart geschreven. Rox deelt een foto van het gebak via Instagram Stories. 'Dankjewel mammie', schrijft ze erbij. 

Het is de eerste verjaardag van Roxeanne die ze samen viert met nieuwe vriend Erik Zwennes. Hij feliciteert haar met een foto van dezelfde taart en schrijft daarbij: 'Gefeliciteerd mijn liefde.' De enige die in het feestgeheel dus nog ontbreekt is Rox haar broer André Hazes, maar gezien de relatie tussen de twee is de kans klein dat hij op social media aandacht besteedt aan de verjaardag van zijn zus. 

Foto: Reni van Maren

Reacties