×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Peter Jan Rens en Virginia hebben Django Wagner laten zitten

Zanger zou trouwambtenaar zijn

18.01.2017 -

Peter Jan Rens en zijn echtgenoot Virginia hebben Django Wagner flink laten zitten. Toen Peter Jan zijn aanzoek deed, vroegen hij en Virginia aan de zanger of Django trouwambtenaar wilde zijn. Dat wilde hij natuurlijk wel, maar daarna heeft hij nooit meer wat van de tortelduifjes gehoord.


Dat vertelt hij aan Weekend. Daarnaast moest hij ook via via horen dat een vliegticket naar Tenerfie, waar het stel in het huwelijksbootje stapte, voor zijn eigen rekening kwam. 'Ik denk dat ze zich een beetje vergist hebben in de kosten', zei hij hierover. 

Django was dus niet bij de bruiloft van Virginia en Peter Jan, die gisteren ja zeiden tegen elkaar, aanwezig. Wel wenst hij de twee alle geluk toe samen. 

Foto: Reni van Maren

Reacties