×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Michael Bublé niet bij Brit Awards'

18.01.2017 -

De beslissing hing al langer in de lucht, maar volgens The Sun presenteert Michael Bublé definitief niet de Brit Awards op 22 februari. De Canadese zanger wil al zijn tijd doorbrengen met zoon Noah, die aan leverkanker lijdt.


Michael en zijn vrouw Luisana maakten begin november bekend dat het driejarige ventje ernstig ziek is. De muzikant liet toen weten dat hij al zijn concerten en andere verplichtingen afzegde om tijd door te brengen met zijn gezin. Noah zou op het moment een vier maanden durende chemokuur ondergaan. Het stel heeft nog een eenjarige zoon, Elias.

De organisatie van de Brit Awards maakte niet lang voor de diagnose van het jongetje bekend dat Michael de awardshow zou presenteren. Hij zou pas de derde niet-Britse host zijn geweest in de veertigjarige geschiedenis van de prijzen. Michael werd drie keer genomineerd voor de Brit Award voor beste internationale mannelijke artiest, maar won de prijs nooit.

Volgens een bron van The Sun heeft de zanger 'zoveel tijd als hij nodig had' gekregen om de beslissing te maken of hij de awardshow op 22 februari toch zou willen presenteren. Zijn afzegging is nog niet bevestigd door de organisatie, wie de avond nu gaat presenteren is dan ook nog niet bekend.

Foto: BuzzE

Reacties