×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Donald Trump aangeklaagd

18.01.2017 -

Summer Zervos, die in het verleden aan de Amerikaanse reality-show The Apprentice meedeed, heeft dinsdag Donald Trump aangeklaagd voor laster. Haar advocaat Gloria Allred heeft dinsdag tijdens een persconferentie bekendgemaakt dat de rechtszaak in New York zal dienen.


Gloria Allred stelt Donald Trump, die vrijdag president van de Verenigde Staten wordt, aansprakelijk voor de schade die hij heeft veroorzaakt door Summer Zervos van leugens te betichten.

Zervos meldde in oktober dat ze in het verleden is aangerand door Trump. De eerste keer dat Zervos Trump ontmoette werd ze ongevraagd gezoend. Toen ze op een later moment een afspraak met Trump had bij een hotel in Los Angeles om het over een baan te hebben, begon hij haar opnieuw te zoenen. Beide keren wees ze hem af.

Trump deed haar aanklacht in oktober af als leugens. ''Genoeg is genoeg. De waarheid telt, vrouwen doen er toe'', zei Allred dinsdag. ''Degenen die beweren dat er slachtoffers zijn van seksueel wangedrag of aanranding door Donald Trump doen er toe."

Allred zegt dat Zervos bereid is de aanklacht in te trekken als de aanstaande president van Amerika zijn woorden intrekt en bevestigt dat haar aantijgingen waar zijn.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties