×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex-K3's Josje Huisman wordt coach bij The Voice Kids

17.01.2017 -

Josje Huisman, die bekend is geworden doordat ze lid was van K3, heeft nu een heel andere taak op zich genomen. Als muzikante gaat ze kinderen coachen bij The Voice Kids in België. Dat is vandaag bekendgemaakt.


VTM meldt dat Josje dit seizoen voor het eerst plaatsneemt op de rode, draaiende stoelen. Ze wordt coach naast Sean Dhondt en Laura Tesoro. 

Voor Laura is het dit jaar ook voor het eerst dat ze meedoet als coach. Zij werd tweede bij The Voice Vlaanderen en in Nederland kennen we haar vooral omdat ze afgelopen jaar meedeed aan het Eurovisie Songfestival. 

Josje is er helemaal van overtuigd dat ze een superseizoen gaat beleven bij het programma. 'Ik heb natuurlijk flink wat jaren achter de kiezen te midden van kids én ik heb een brede muzikale interesse. De combinatie van die twee zaken hoop ik ten volle te gebruiken in mijn rol als coach', zegt zij tegen VTM. 

Foto: Instagram Josje Huisman

Reacties