×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Linda de Mol had hoofdluis bij Televizier-Gala

16.01.2017 -

Linda de Mol vreest dat ze een heleboel BN'ers onbedoeld de kriebels heeft gegeven tijdens het Gouden Televizier-Gala in 2013. De presentatrice had destijds last van hoofdluis en kwam tot overmaat van ramp ook nog eens in contact met vele collega's toen ze de Zilveren Televizier-Ster won.


"Iedereen feliciteerde en zoende me en ik dacht de hele tijd: misschien heb ik nu Matthijs van Nieuwkerk luis bezorgd, of Yvon Jaspers. Humberto kan geen kwaad, maar Sophie Hilbrand en Wendy?", schrijft Linda in de nieuwste editie van haar blad LINDA.

Linda's dochter was met de luizen thuisgekomen precies op de middag voor het gala. Ondanks dat de presentatrice direct maatregelen nam, voelde ze de jeuk al. "Maar om nou een halfuur voor ik naar Carré moest de hele boel door te kammen, dat leek me geen goed idee."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties