×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Echtgenote Michael van Gerwen uitgeroepen tot mooiste dartsvrouw

16.01.2017 -

Daphne Govers, de echtgenote van Michael van Gerwen, is uitgeroepen tot een van de mooiste vrouwen van darters. 'Michael is niet alleen een winnaar in de arena, maar hij heeft ook raak gegooid als het gaat om zijn vrouw.'


Dat heeft het Britse blad The Sun bepaald. Daphne deelt de titel wel met drie andere echtgenotes van dartes, namelijk met Sammi Marsh (vrouw van James Wade), Sarah Lewis (vrouw van Adrian Lewis) en Dana Verhaegen (vrouw van Kim Huybrecht). 

Daphne en Michael zijn sinds 2014 getrouwd. Begin deze maand kondigden ze aan dat ze hun eerste kindje verwachten. Daphne blijft nog steeds bij haar echtgenoot, ondanks dat hij 8 maanden na hun huwelijk een afspraak maakte met een fan om seks te hebben in een hotel. 

 

Foto: Facebook Daphne en Michael van Gerwen

Reacties