×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Prins Harry stelt Meghan Markle voor aan Kate en Charlotte

16.01.2017 -

Prins Harry heeft zijn vriendinnetje Meghan Markle weer voorgesteld aan wat familieleden. Kate en dochtertje Charlotte waren deze keer degenen die de mooie brunette de hand mochten schudden.


Dat meldt Te Sun. Afgelopen donderdag zouden ze elkaar gezien hebben in Kensington Palace. Prins George was naar school dus die kon zijn mogelijk toekomstige tante niet ontmoeten. Maar de bijna 2-jarige Charlotte was er wel bij. 

Volgens de Britse krant ging de ontmoeting heel goed. Meghan gaf de hertogin van Cambridge zelfs nog een cadeau, aangezien Catherine een week geleden jarig was. Het klikte ook goed tussen de actrice en Charlotte. 

'Kate keek er erg naar uit om Meghan te ontmoeten en wist hoe belangrijk het was voor Harry', zegt een bron tegen The Sun. 'Diana is natuurlijk gestorven toen Harry heel jong was, dus Kate heeft een beetje de rol aangenomen van de oudere zus/moederfiguur. Ze zijn erg hecht en hij vindt haar mening over zijn vriendinnetjes heel belangrijk.' 

Foto: Instagram Meghan Markle en Instagram Kensington Palace

Reacties