×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Geri Halliwell blaast Spice Girls-reünie af'

15.01.2017 -

De op handen zijnde reünie van een deel van de Spice Girls lijkt nu toch weer op de lange baan te zijn geschoven. De zwangere Geri Halliwell wil zich nu eerst focussen op haar gezin, zo melden bronnen.


"Geri heeft haar prioriteiten nu ergens anders liggen. Haar baby wordt later dit jaar verwacht en in plaats van een reünie moet ze zich concentreren op persoonlijke zaken", vertelt een ingewijde aan The Sun.

Al zeker anderhalf jaar wordt gesproken over een mogelijke reünie van de Spice Girls. Vorig jaar werd duidelijk dat die er waarschijnlijk zou komen met alleen Geri, Emma Bunton en Melanie Brown in de gelederen. Victoria Beckham en Melanie Chisholm hadden geen trek in een nieuwe revival van de band.

In oktober werd bekend dat Geri en haar man Christian Horner een kindje verwachten. De zangeres is al moeder van de tienjarige Bluebell.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties