×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Paris Jackson verrast door cancellen show

14.01.2017 -

Paris Jackson is aangenaam verrast door het besluit van Sky om een programma over haar vader Michael Jackson te schrappen. Dat schrijft ze op Twitter. Het tv-programma maakte deel uit van de serie Urban Myths.


Paris werd behoorlijk kwaad toen ze er achter kwam dat het programma zou worden uitgezonden. Ze gaf donderdag op Twitter aan de beelden ongelooflijk beledigend te vinden. ‘’Ik vind het eerlijk gezegd om te kotsen.”

Nu de special niet wordt uitgezonden is ze een stuk milder. “Het verbaast me dat de gevoelens van de familie nu eens een belangrijke rol hebben gespeeld”, schrijft de inmiddels achttienjarige Paris. “Wij allemaal stellen het zeer op prijs.”

De special zou binnenkort worden vertoond op Sky Arts. De halfuur durende aflevering gaat over een roadtrip van Michael Jackson, Elizabeth Taylor en Marlon Brando van New York naar Los Angeles na de aanslagen van 11 september. De rol van Michael werd gespeeld door de blanke acteur Joseph Fiennes.

Foto: Instagram Paris Jackson

Reacties