×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Johnny Depp en Amber Heard eindelijk gescheiden

14.01.2017 -

Johnny Depp en Amber Heard zijn eindelijk gescheiden. Een rechter in Los Angeles bepaalde vrijdag dat er genoeg is gebekvecht en maakte de scheiding van de twee officieel.


“Als Amber en Johnny willen scheiden, moeten ze ook gewoon scheiden”, vond de rechter. Die kreeg advocaten van de ruziënde exen meermaals voor zijn neus. Johnny en Amber gooiden over en weer met modder, ook vrijdag nog.

Johnny’s advocaten wilden het bedrag dat de acteur zijn ex moet betalen met 100.000 dollar (94.000 euro) korten omdat ze de zaak zou traineren. Ambers advocaten vroegen juist om een bedrag bovenop de eerder overeengekomen zeven miljoen dollar (6,6 miljoen euro) en wilden Johnny onder ede laten verhoren. Beide verzoeken werden afgewezen door de rechter.

“Ik zie over en weer een hele hoop gekibbel”, zei de rechter. “Genoeg is genoeg.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties