×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Hazes geeft voorproefje van nieuwe album

13.01.2017 -

André Hazes heeft net zijn concerten in AFAS Live achter de rug, maar zit niet stil. De zanger is alweer bezig met zijn nieuwe album. Nu heeft hij aan zijn volgers een klein voorproefje laten horen.


Dat doet hij op social media. 'Vandaag twee heerlijke liedjes geschreven voor het nieuwe album! Wat een mooi leven', schrijft hij bij een videootje. Daarin horen we zijn collega's eerst voordoen hoe André het moet doen en daarna zingt hij zelf ook nog een stukje. 

 

Vandaag twee heerlijke liedjes geschreven voor het nieuwe album! Wat een mooi leven! #edwinvanhoevelaak #bramkoning #marcelfisser

Een video die is geplaatst door Andre Hazes (@andre_hazes_official) op

 

Foto: Instagram André Hazes

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!