×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Onderzoek kindermishandeling Robin Thicke

13.01.2017 -

De kinderbescherming in Los Angeles is een onderzoek gestart naar Robin Thicke. De zesjarige zoon van de zanger en zijn ex Paula Patton zou op school hebben verteld dat zijn vader hem geregeld een pak slaag geeft.


De leraar van Julian heeft daarop volgens Us Weekly begin van dit jaar de autoriteiten ingeschakeld. De jongen zou inmiddels ondervraagt zijn door specialisten, Robin moest donderdag uitleg komen geven bij de kinderbescherming.

Paula heeft inmiddels een spoedaanvraag ingediend om het contact tussen Robin en zijn zoon te beperken tot afspraken met toezicht van een andere volwassene. In de rechtbankpapieren waar Us Weekly de hand op wist te leggen, verweert de zanger zich. Hij zou Julian alleen in uitzonderlijke gevallen en als laatste toevlucht een lichte tik op z'n achterwerk hebben gegeven. Dat zou een opvoedmethode zijn waar hij en Paula het tijdens hun huwelijk over eens waren.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties