×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ruzie over as Zsa Zsa Gabor

13.01.2017 -

De voormalig woordvoerder van Zsa Zsa Gabor is boos op haar man, Frédéric Prinz von Anhalt. Hij zou de as van de filmster tegen haar wil in bij hem thuis houden.


Edward Lozzi, die zowel Zsa Zsa als haar ook overleden dochter Francesca Gabor Hilton vertegenwoordigde, zegt tegen People dat het de uitdrukkelijke wens van de actrice was dat haar as meteen na haar uitvaart zou worden bijgezet op de begraafplaats waar ook haar zus en dochter hun laatste rustplaats vonden. Hij beschuldigt Fredéric ervan met de actie wraak te nemen op een aantal goede vrienden van Zsa Zsa, die besloten een herdenkingsbijeenkomst van haar man te boycotten. Hij zou door mensen in de omgeving van de actrice gezien worden als profiteur, die vooral uit was op het geld van de filmster.

Frédéric liet in een reactie aan People weten: "Ik heb de urn mee naar huis genomen, wat heel normaal is. Hij staat op de open haard, en dat is het. Het is mijn urn, de urn van mijn vrouw en ik doe ermee wat ik wil."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties