×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Weer geen Musical Award voor Danny de Munk

12.01.2017 -

Danny de Munk heeft donderdag weer achter het net gevist bij de Musical Awards. De ster was voor de tweede keer genomineerd voor zijn hoofdrol in de musical Ciske De Rat. Maar het beeldje ging donderdagavond naar Alex Klaasen, voor zijn vijf rollen in de musical De Gelaarsde Poes van het RO Theater.


Het is voor Klaasen de zesde maal dat hij de prijs wint. Eerder werd de acteur bekroond voor Kiss Of The Spider Woman, Woef Side Story, Toon, Verplichte Figuren en Jan Jans En De Kinderen. De Munk was voor de vierde maal genomineerd; eerder maakte hij kans op het beeldje voor Ciske De Rat, Titanic en The Wiz.

In totaal worden de beeldjes in vijftien categorieën uitgereikt. De meeste nominaties gaan, zoals elk jaar, naar producent Stage Entertainment. Maar deze vijftien nominaties zijn wel verdeeld over in totaal vijf voorstellingen. De Gelaarsde Poes van het RO Theater sleepte de meeste nominaties per voorstelling in de wacht: in totaal tien stuks.

Daarna volgden Chez Brood (negen), In De ban Van Broadway (zeven) en Ciske De Rat (zes stuks). De uitreiking is donderdagavond rechtstreeks te volgen op televisie.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties