×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Susan Sarandon verschijnt met heftig decolleté op loper

12.01.2017 -

Susan Sarandon trok alle aandacht bij de TCA 2017 All-Star Party. De actrice verscheen in een outfit waarin haar borsten flink de show stalen.


De Daily Mail heeft foto's van de 70-jarige actrice in haar gestreepte pak. De voorkant is behoorlijk laag uitgesneden, waardoor haar boezem voor iedereen te bewonderen is.

Zondere de diepe uitsnede was het pak waarschijnlijk nogal saai geweest, maar nu kreeg Susan aandacht van iedereen. Sieraden en pumps waren niet meer nodig. Ze kwam op zilveren sneakers. 

Foto: Instagram Susan Sarandon

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!