×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Billie Lourd herdenkt haar moeder Carrie Fisher

12.01.2017 -

De dochter van Carrie Fisher heeft haar moeder woensdag op Instagram herdacht met een oude foto van de twee.


De Scream Queens-actrice zette bij het plaatje, waarop moeder en dochter samen op de achterbank van een auto zijn te zien, een uitspraak van Carrie. "Als mijn leven niet grappig zou zijn, zou het alleen maar waar zijn en dat is onacceptabel". Billie schreef daarbij: "Het zal nog wel even duren voordat ik de lol weer vind, maar ik heb het van de beste geleerd en haar stem zal altijd doorklinken in mijn hoofd en in mijn hart."

Billie verloor in de laatste week van 2016 een dag na elkaar haar moeder, die bekend werd als Princess Leia in de Star Wars-films, en haar oma, Hollywoodlegende Debbie Reynolds. Eerder sprak de 24-jarige op Instagram haar dank uit voor alle steunbetuigingen die ze ontving. "Jullie lieve woorden hebben me kracht gegeven in een tijd waarin ik dacht dat er geen kracht meer zou zijn."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: BuzzE en Instagram Billie Lourd

Reacties