×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Onverwachte thuisbevalling voor Kelly Weekers

11.01.2017 -

Het was de bedoeling dat Kelly Weekers in het ziekenhuis zou bevallen, maar dochtertje Scottie is toch thuis geboren. De bevalling ging namelijk zo snel dat er ze thuis zijn gebleven.


Dat vertelde de kersverse papa John Ewbank aan RTL Boulevard. 'Ik stond perplex'. John vertelde dat hun dochter Scottie drie uur na de eerste weeën op de wereld kwam. 'Ik ben zo trots op Kelly, ze ging er als een krijger voor', vertelt de vader. 'We vonden het fantastisch om dit thuis mee te maken.'

Scottie kwam maandag ter wereld. 'Ze is helemaal gezond', zei John, die dinsdagmiddag de eerste foto van de baby deelde op Instagram.

 

Dolgelukkig zijn we met de komst van onze lieve dochter en kleine zusje! Happy Birthday Scottie Anne Marie Ewbank, 09-01-2017

Een foto die is geplaatst door Kelly Weekers (@kelly_weekers) op

Foto: Instagram Kelly Weekers

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!