×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hanna Verboom filmt nieuw project in de Verenigde Staten

10.01.2017 -

Actrice en regisseur Hanna Verboom is voor het eerst in twee jaar weer vóór de camera te zien. Zij schittert in een campagne van het nieuwe merk Laboratorium LA.


De campagne bestaat uit een reeks korte films die de komende jaren worden gedraaid. Verboom speelt in de serie een centrale rol. Het project wordt gemaakt door fotograaf Pieter Henket, die eerder samenwerkte met onder andere Lady Gaga, Ben Kingsley en Kristen Stewart.

Het project wordt pas later dit jaar gelanceerd, maar de eerste beelden zijn dinsdag vrijgegeven op de website van Laboratorium LA. Verboom heeft zich de afgelopen jaren vooral beziggehouden met het opzetten van het filmplatform Cinetree en is daarnaast werkzaam als regisseur.

Foto: BuzzE

Reacties