×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jim Bakkum schrijft kinderboek

09.01.2017 -

Zanger, filmacteur en musicalster Jim Bakkum gaat een boek schrijven. Samen met zangeres Kirsten Michel presenteert hij in het najaar zijn eerste werk Dadoe. Dat heeft uitgeverij Leopold maandag bekendgemaakt.


Dadoe bestaat uit korte verhaaltjes voor kinderen vanaf twee jaar. Bij alle verhalen hoort ook een door Jim en Kirsten geschreven liedje. Die liedjes zijn te beluisteren op een cd die in het boek zit. Het geheel zal rijk worden geïllustreerd door de tekenaar Sam Loman.

Het karakter Dadoe is ontstaan uit de naam die het zoontje van Bakkum gaf aan zijn goede vriend en collega Guido Spek, met wie de acteur/zanger in de musical Hartsvrienden speelde. Bakkum is op dit moment te zien in de stripperskomedie Onze Jongens, die eerder deze week de grens van 100.000 bezoekers passeerde.

Alle papa's en mama's opgelet! Ik ben hier al bijna 2.5 jaar mee bezig, maar sinds vandaag is het officieel; ik breng, samen met mijn schrijfpartner in crime Kirsten Michel en uitgeverij Leopold in september 2017 mijn allereerste kinderboek uit, genaamd: 'DADOE'. Het wordt een boek met diverse herkenbare verhaaltjes met daarbij horende liedjes voor kinderen (én hun ouders!) van 2 tot 6 jaar. Geschreven door Kirsten en mij. En aangevuld met geweldig rijke illustraties van Sam Loman. -- Ik ben super trots op deze mijlpaal in mijn carrière. Extra speciaal maakt het dat ik nu zelf twee jonge kindjes heb en dat het karaktertje 'Dadoe' zelfs is geïnspireerd op mijn zoontje Lux. Kan niet wachten op september... Ons eerste kinderboek! #Dadoe #Leopold

Een foto die is geplaatst door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Foto: Instagram Jim Bakkum

Reacties