×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Peter Jan Rens en Virginia trouwen op Tenerife'

08.01.2017 -

Peter Jan Rens en Virigina van Eck trouwen dinsdag 17 januari op Tenerife. Volgens De Telegraaf heeft de productiemaatschappij van hun reallifesoap Doen ze 't of doen ze 't niet? alle voorbereidingen voor de ceremonie al getroffen.


De locatie wordt voor de buitenwereld afgesloten, want beelden van de huwelijksplechtigheid zijn exclusief voor de realityserie van RTL5.

Peter Jan (66) vroeg zijn vriendin Virginia eind november ten huwelijk tijdens een optreden van Django Wagner. Dat is dinsdag te zien in de tweede aflevering van de realityserie. Omdat het stel al in januari wil trouwen, moet er in korte tijd een hoop geregeld worden. Virigina gaat op zoek naar een trouwjurk en begint met een streng dieet.

Foto: BuzzE

Reacties